Total Pageviews

Monday, 28 February 2011

resepi mushroom canape

BAHAN-BAHAN
  • ·         1 KEPING ROTI PUTIH – DOPTONG BULAT
  • ·         3 BIJI CENDAWAN BUTANG – DIHIRIS
  • ·         1 UKLAS BAWANG PUTIH
  • ·         1 ULAS BAWANG KECIL
  • ·         DAUN PARSLI SEDIKIT- DICINCANG
  • ·         MENTEGA UNTUK MENUMIS
  • ·         GARAM DAN LADA SULAH SECUKUP RASA

KAEDAH MENYEDIAKAN
  • ·         PANASKAN MENTEGA DAN TUMIS CENDAWAN BUTANG. KEMUDIAN MASUKKAN BAWANG PUTIH, BAWANG KECIL DAN PERASAKAN GARAM DAN LADA SUALAH
  • ·         SEJUKKAN INTI DAN CAMPURKAN DAUN PARSLI, GAUL RATA
  • ·         SUSUN DIATAS ROTI DAN HIASKAN

No comments:

Post a Comment